Ferma animalelor

25,00 RON
cu TVA

    Activitatea "Ferma animalelor" invita copiii sa observe detaliile figurinelor si sa le asocieze cu imaginile reale de pe carduri apoi sa potriveasca litera de inceput a denumirii animalului de la ferma.

Cantitate

        Discriminarea vizuala este una dintre capacitatile mai avansate pe care prescolarii le pot dezvolta. Activitatea "Ferma animalelor" invita copiii sa observe detaliile figurinelor si sa le asocieze cu imaginile reale de pe carduri apoi sa potriveasca litera de inceput a denumirii animalului de la ferma. Puteti imparti in etape aceasta activitate: prima etapa ar fi asocierea imaginii cu figurina, a doua etapa posibila ar fi asocierea imaginii/figurinei cu litera de inceput a denumirii animaului de la ferma iar a treia asocierea celor trei elemente ale activitatii imagine-figurina-litera. O alta varianta de joaca este in pereche: parintele intreaba copilul daca poate sa-i dea imaginea sau figurina cu animalul al carui denumire incepe cu o litera anume. Setul contine litere ce se repeta facand astfel cautarea mai interesanta. 

    Setul contine 7 imagini cu animale de la ferma, 7 figurine animalute si 7 litere. Imaginile cu animale sunt reale iar activitatea poate fi folosita si de parintii care au adoptat metoda de educare Montessori. 

Ce invata copilul in timp ce se joaca:

- literele alfabetului si fonetica acestora;

- denumirile animalelor de la ferma si caracteristicile acestora;

- sa foloseasca discriminarea vizuala in deosebirea animalelor de la ferma si literelor;

- sa dezvolte motricitatea fina;

- sa asocieze o litera si o figurina unui animal in functie de denumirea sa;

- sa se concentreze asupra unei activitati;

- sa duca la sfarsit o activitate.

Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.

edu88

Fisa tehnica

Alfabet
Fonetica, Litere, Vocale
Anotimp
Primavara, Vara, Toamna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Rezolvare de probleme, Sortare
Materiale
Carton, Figurine, Spuma (foam)
Animale
Domestice
Dezvoltare
Creativitate, Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: