Joc de memorie - oua incondeiate

18,00 RON
cu TVA

      Jocul presupune potrivirea cardurilor cu oua incondeiate pe masura ce ele sunt descoperite. Cardurile sunt asezate cu fata in jos si se intorc aleator cate 2. Daca acestea au oua incondeiate asemanator, sunt scoase din joc, daca nu, acestea se intorc din nou cu fata in jos.  

Cantitate

     Jocul de memorie (memory game) reprezinta un antrenament al memorie vizuale si poate fi jucat de pitici de la varste mici. Jocul presupune potrivirea cardurilor cu oua incondeiate pe masura ce ele sunt descoperite. Cardurile sunt asezate cu fata in jos si se intorc aleator cate 2. Daca acestea au oua incondeiate asemanator, sunt scoase din joc, daca nu, acestea se intorc din nou cu fata in jos. Dupa un timp, piticul va retine unde este perechea pe care o cauta si astfel isi va antrena memoria vizuala. Setul contine 16 carduri cu 8 perechi de oua incondeiate din fetru de culori diferite. Puteti incepe cu 3 perechi de oua incondeiate (6 carduri), marind treptat dificultatea jocului. Asezati cardurile cu fata in sus si rugati piticul sa gaseasca perechea si sa va spuna denumirea modelului incondeiat sau ce culoare are. 

    Ce invata copilul in timp ce se joaca: 
  - sa recunoasca conceptul de ou;
  - sa distinga culorile oualor incondeiate de pe carduri;
  - antreneze memoria vizuala;
  - sa sorteze ouale incondeiate dupa model si culoare;
  - sa se concentreze asupra unei activitati;
  - sa duca la sfarsit o activitate. 
     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.
edu74

Fisa tehnica

Anotimp
Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Sortare
Materiale
Carton, Fetru
Alimente
Oua
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

7 alte produse in aceeasi categorie: