Pentru a efectua o comanda in sistemul EduBags, trebuie sa va adaugati produsele dorite in "Cosul de Cumparaturi".

Odata ce ati finalizat aceasta operatiune, puteti incepe procesul folosind butonul "Finalizare Comanda".

Daca este prima data cand comandati un produs EduBags, va trebui sa introduceti o serie de date personale necesare procesului de facturare si remitere a comenzii, si va fi necesar sa va creati un cont.

In pasul "Adrese" veti fi rugat sa introduceti o adresa de livrare si una de facturare (acestea pot fi identice sau nu, daca doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea de facturare).

"Metoda de Livrare" - EduBags foloseste un sistem transparent de costuri de livrare. In aceasta sectiune veti decide daca veti primi comanda prin curier platind in sistem ramburs sau achitand comanda in avans. Folosim aceste optiuni deoarece serviciul de curierat folosit de EduBags percepe o taxa de procesare a platilor in sistem ramburs, taxa ce se regaseste in pretul final al transportului. Desigur, costul transportului unei comenzi achitate in avans direct in conturile noastre va fi mai mic.

"Plata" - aici veti fi invitati sa confirmati metoda aleasa de plata si acordul cu Termenii si Conditiile de operare EduBags.  Acesta este ultimul pas inainte de confirmarea comenzii.

Dupa plasarea comenzii, veti primi un mail de confirmare a faptului ca am primit comanda dumneavoastra, si ca urmeaza ca aceasta sa fie procesata. Acest mail NU constituie in sine o confirmare a validitatii comenzii.  Va reamintim ca toate produsele EduBags sunt imaginate, create si manufacturate de catre noi, astfel ca este posibil sa apara probleme de disponibilitate stoc sau un cumul prea mare de comenzi ce pot intarzia uneori livrarea. In toate cazurile in care nu putem onora o comanda intr-un termen rezonabil sau a apărut o problema la înregistrarea comenzii vom lua legatura cu dvs. telefonic si vom gasi o solutie corecta.

In momentul in care comanda pleaca spre destinatie, veti primi un mail cu link-ul de tracking oferit de curier, si cu numarul AWB-ului, astfel incat veti avea in permanenta controlul coletului.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va rugam folositi modulul de chat prin WhatsApp sau formularul de contact