Pentru ca intelegem nevoia copiilor de a descoperi lumea, de a atinge cu manute mici de exploratori orice material, obiect, jucarie. Intelegem deschiderea cu care copiii primesc informatiile si cum fac o serie de conexiuni la care mintile formate nu s-ar putea gandi.

Am descoperit toate aceste experiente minunate impreuna cu fetita noastra pe care am asteptat-o ceva vreme sa se hotarasca in a ne alege. Cand a ajuns in viata noastra ne-am dat seama ca o sa fim schimbati pe vecie pentru ca puteam sa pasim cu ea in lumea imaginatiei, a animalutelor marine (pasiunea ei) si a cartilor pline de intelesuri vazute doar de ea. La inceput, materialele educative erau construite pentru ea, mica exploratoare ce absorbea ca un buretel micile descoperiri zilnice si am realizat ca asta se intampla si pentru ca eram prezenta langa ea 24/24.

Activitatile de pe site-ul EduBags sunt cu siguranta trecute prin manutele curioase ale exploratoarei noastre si sunt sigura ca vor putea fi de folos familiilor care au hotarat sa urmeze metode de educare in stil homeschooling, familiilor ocupate care vor sa petreaca un timp de calitate cu sufletelele lor atunci cand se intorc de la job sau chiar cadrelor didactice care vor sa urmeze o curricula bazata pe descoperire si invatare prin joaca.

Toate activitatile de pe site-ul nostru sunt create individual, folosind o gama larga de materiale, figurine si culori.

Se intampla oricui sa primeasca un telefon de urgenta pe care sa nu-l poata ingnora si sa fie nevoie de cateva minute de discutie neintrerupta de vreun pitic agatat de picior. In cazuri ca acestea este usor sa scoateti plicul EduBags si sa tineti ocupat exploratorul pana va rezolvati problemele si asta fara sa-l "plantati" in fata televizroului sau a tabletei. In momentele in care piticul da semne clare de plictis (trafic, sala de asteptare, etc.) EduBags, gandite cu geanta mereu neincapatoare a unei mamici in minte, sunt acolo pentru a ajuta sa treaca timpul cu ajutorul unor activitati distractive.

Concediul duce mereu cu gandul la multele bagaje pe jumatate pline de jucarii. Cu EduBags nu va faceti probleme de spatiu sau greutate indiferent cu ce va deplasati in vacanta.

Nu orice sezon este pretabil iesirilor la joaca pe cat si-ar dori prichindeii (sau mamicile), ceea ce duce la lungi zile de toamna si iarna in care pastrarea unui mediu cat mai lipsit de ecrane devine din ce in ce mai dificila. Poate lucrati de acasa, sau sunteti atrasi de perspectiva educatiei facute asa cum numai un parinte poate sa o faca, cu ajutorul activitatilor de homeschooling. Seturile EduBags sunt adaptabile necesitatilor dumneavoastra, si adaugam in mod constant produse noi, pentru a putea acoperi atat necesitatile unei curricule personale cat mai variate, dar si pentru activitati ocazionale.

EduBags pot fi si un cadou educativ si distractiv pentru cineva drag, fie ca este vorba despre rude, prientenii din parc sau colegii de gradinita.

Indiferent care este scopul folosirii plicurilor educative EduBags, ele aduc bucurie si incurajeaza dezvoltarea in ritm personal a prescolarilor si pot fi insotite de o lectura buna, impreuna formand combinatia perfecta pentru o crestere armonioasa.