Soarele Vorbitor-sunetul S

36,00 RON
cu TVA

     “Soarele vorbitor-sunetul S” este un material logopedic ce presupune pronunțarea unor cuvinte (monosilabice, bisilabice și polisilabice) în care sunetul "S " se află în poziție inițială, mediană și finală. Scopul jocului este ca activitatea logopedică să fie plăcută și atractivă pentru copii.

SKU: SE10
Cantitate

     “Soarele vorbitor-sunetul S” este un material logopedic ce presupune pronunțarea unor cuvinte (monosilabice, bisilabice și polisilabice) în care sunetul "S " se află în poziție inițială, mediană și finală. Scopul jocului este ca activitatea logopedica să fie plăcută și atractivă pentru copii.

     Materialul este compus dintr-un soare realizat din fetru și o serie de imagini atașate pe cleștișori de lemn. Copilul va prinde cleștișorii și va pronunța cuvintele reprezentate prin intermediul imaginilor.

 Ce învață copilul în timp ce se joacă:

-își corectează pronunția

-își dezvolta motricitatea fină

-își dezvoltă vocabularul

-învață să asocieze imaginile cu noțiunile

 Materialul logopedic " Soarele vorbitor-sunetul S" a fost creat de psiholog- logoped Șerban Elena -Maria.

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități, deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

SE10

Fisa tehnica

Alfabet
Fonetica, limbaj, Vocabular, Litere
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Clesti, Fetru
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina
Simtul
tactil, vazului

16 alte produse in aceeasi categorie: