Diferențiere S-Ș

33,00 RON
cu TVA

    “Diferențiere S-Ș” este un material logopedic ce presupune diferențierea sunetelor S-Ș. Scopul jocului este ca activitatea logopedică să fie plăcută și atractivă pentru copii.

Cantitate

     “Diferentiere S-Ș” este un material logopedic ce presupune diferențierea sunetelor S-Ș. Scopul jocului este ca activitatea logopedică să fie plăcută și atractivă pentru copii.

     Materialul este compus dintr-o planșă cu un joc care se joacă precum vestitul “X și 0”, unde fața zâmbitoare este reprezentativă pentru sunetul” S” și pupicul este reprezentativ pentru “Ș.” În timp ce se atașează elementul, se și pronunță "S" sau "Ș" după caz. De asemenea, mai sunt cartonașe pentru rostirea perechilor de silabe directe ”SA-ȘA, SE-ȘE, SI-ȘI, SO-ȘO, SU-ȘU, SĂ-ȘĂ, SÎ-ȘΔ unde copilul atașează rotile bicicletelor (aceleași jetoane ca la primul joc) și pronunță.

 Ce învață copilul în timp ce se joacă:

- își corectează pronunția;

- diferențiază sunetul S de sunetul Ș;

- își dezvoltă motricitatea fină;

- își dezvoltă gândirea logică.

 Materialul logopedic " Diferențiere S-Ș" a fost creat de psiholog- logoped Șerban Elena -Maria.

   Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

SE17

Fisa tehnica

Alfabet
limbaj, Litere, Fonetica
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme, Sortare
Materiale
Carton, Velcro (arici)
Dezvoltare
Inteligenta emotionala, Motricitate fina, Perceptie spatiala, Memorie
Simtul
vazului, tactil

16 alte produse in aceeasi categorie: