FRICA MEA

38,08 RON
cu TVA

Am creat un joc intitulat " Frica mea", ce are drept scop gestionarea eficientă a fricii de către copil. Materialul poate fi folosit atât de către părinți, de către cadrele didactice, cât și de către specialiștii din domeniul psihologiei.

SKU: SEDT01
Cantitate

Am creat un joc intitulat " Frica mea", ce are drept scop gestionarea eficienta a fricii de către copil. Materialul poate fi folosit atât de către părinți, de către cadrele didactice, cât și de către specialiștii din domeniul psihologiei.

Jocul este compus dintr-o planșă cu o fața umană căreia îi lipsesc elementele componente, iar copilul va trebui să așeze elementele pe care dorește atunci când este rugat să potrivească așa cum își imaginează el că arată frica. De asemenea, în componența jocului intră și 10 carduri numite de noi “magice” cu 10 fraze motivaționale care să îl ajute pe copil să depășească o temere.

Ce învață copilul în timp ce se joacă:

-își dezvoltă imaginația asociind o emoție cu o figura umană

-descoperă 10 fraze motivaționale pentru gestionarea eficientă a fricii

-își identifică și își conștientizează emoțiile

      Materialul psihologic " Frica mea" a fost creat de psiholog- logoped Șerban Elena -Maria și psiholog-logoped Dragoș Talida.

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități, deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri. 

SEDT01

Fisa tehnica

Alfabet
limbaj, Vocabular
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Spuma (foam), Velcro (arici)
Dezvoltare
Inteligenta emotionala, Motricitate fina, Creativitate
Simtul
tactil, vazului

16 alte produse in aceeasi categorie: