Prinde bulinele

25,00 RON
cu TVA

  Această activitate oferă piticilor ocazia să asocieze fiecăruia dintre discurile numerotate de la 1 la 10, numărul corespunzător de clești, ce pot fi prinși pe bulinele de pe marginea cardurilor.    

SKU: edu15
Cantitate

     Corespondenta 1-1 este fundamentală pentru dezvoltarea abilitaților matematice ce permite preșcolarilor să înțeleagă noțiunea de cantitate prin asocierea unui grup de obiecte cu un număr. Această activitate oferă piticilor ocazia să asocieze fiecăruia dintre discurile numerotate de la 1 la 10, numărul corespunzător de clești, ce pot fi prinși pe bulinele de pe marginea cardurilor. Astfel vor face legătura cantitativă și palpabilă dintre simbolurile abstracte ale matematicii și cleștii din set. În același timp vor avea ocazia să își dezvolte dexteritatea de a prinde cleștii exersând motricitatea fină și căpătând o experiența de viată practică. 

     Setul conține 10 carduri cu cifre/numere de la 1 la 10 și buline corespunzătoare cifrelor/numerelor și 10 clești de lemn.

     Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - numerele de la 1 la 10;

  - să asocieze cantitativ numărul de clești cu cifra/numărul de pe card;

  - să prindă clești de un obiect dezvoltând motricitatea fină;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate. 

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

    

edu15

Fisa tehnica

Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala
Materiale
Carton, Clesti, Lemn
Dezvoltare
Motricitate fina
Matematica
Cifre, Corespondenta 1-1, Numarare, Forme geometrice, 1-10
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: