Prinde bulinele

11,00 RON
cu TVA

  Aceasta activitate ofera piticilor ocazia sa asocieze fiecaruia dintre discurile numerotate de la 1 la 10, numarul corespunzator de clesti, ce pot fi prinsi pe bulinele de pe marginea cardurilor.    

Cantitate

     Corespondenta 1-1 este fundamentala pentru dezvoltarea abilitatilor matematice ce permite prescolarilor sa inteleaga notiunea de cantitate prin asocierea unui grup de obiecte cu un numar. Aceasta activitate ofera piticilor ocazia sa asocieze fiecaruia dintre discurile numerotate de la 1 la 10, numarul corespunzator de clesti, ce pot fi prinsi pe bulinele de pe marginea cardurilor. Astfel vor face legatura cantitativa si palpabila dintre sibolurile abstracte ale matematicii si clestii din set. In acelasi timp vor avea ocazia sa isi dezvolte dexteritatea de a prinde clestii exersand motricitatea fina si capatand o experienta de viata practica. 

     Setul contine 10 carduri in forma de cerc ce au tiparite in centru cifre/numere de la 1 la 10 si buline corespunzatoare cifrelor/numerelor si 10 clesti de lemn.

     Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - numerele de la 1 la 10;

  - sa asocieze cantitativ numarul de clesti cu cifra/numarul de pe disc;

  - prinda clesti de un obiect dezvoltand motricitatea fina;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate. 

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.

    

edu15

Fisa tehnica

Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala
Materiale
Carton, Clesti, Lemn
Dezvoltare
Motricitate fina
Matematica
Cifre, Corespondenta 1-1, Numarare, Forme geometrice, 1-10
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: