Mere pe cap

26,00 RON
cu TVA

    Folosind clești din lemn, micii cititori vor numără merele de pe capul copiilor prezentați pe cardurile activității educative și vor prinde cu ei numărul corect de mere din cele trei variante prezentate pe card.

SKU: edu90
Cantitate

    Lumea poveștilor deschide posibilități multiple de joacă. Din orice istorioară putem imagina activități ce au aplicabilitate în viața reală. EduBag-ul "Mere pe cap" își are rădăcinile în povestea " Ten Apples Up on Top!" scrisă de Dr. Seuss. Povestea ne prezinta trei animale (un leu, un câine și un tigru) care se întrec să țină pe cap cât mai multe mere în timp ce sar coarda, se plimbă cu rolele sau fac echilibristică pe sârmă. Pentru că fiecare dintre personajele povestioarei ajunge să poarte pe cap 10 mere, am gândit o activitatea care să presupună numărarea merelor dar care să dezvolte și motricitatea fină. Folosind clești din lemn, micii cititori vor număra merele de pe capul copiilor prezentați pe cardurile activității educative și vor prinde cu ei numărul corect de mere din cele trei variante prezentate pe card. Imaginile prezentate pe carduri sunt reale și iar activitatea poate fi folosită și de părinții care au adoptat metoda de educare Montessori. Ca activitate de motricitate grosieră dar și ca parte distractivă a acestei istorioare, încercați să așezați un măr (sau mai multe) pe capul piticilor și să faceți tot felul de acrobații încercând să nu pierdeți mărul (merele). Distracție garantată!

    Setul cuprinde 11 carduri cu imagini reale și 11 clești din lemn.

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - numerele de la 0 la 10 folosind materiale hands-on (palpabile) - clești din lemn;

  - să dezvolte motricitatea fină prin prinderea corecta a cleștilor;

  - să dezvolte coordonarea mână-ochi;

  - să își antreneze imaginația;

  - să descopere și să aprecieze lectura; 

  - să dezvolte percepția spațială a obiectelor;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.  

edu90

Fisa tehnica

Anotimp
Toamna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Clesti
Alimente
Mar
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Matematica
1-10, Corespondenta 1-1, Numarare, Cifre
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: