Mere pe cap

17,00 RON
cu TVA

    Folosind clesti din lemn, micii cititori vor numara merele de pe capul copiilor prezentati pe cardurile activitatii educative si vor prinde cu ei numarul corect de mere din cele trei variante prezentate pe card.

Cantitate

    Lumea povestilor deschide posibilitati multiple de joaca. Din orice istorioara putem imagina activitati ce au aplicabilitate in viata reala. EduBag-ul "Mere pe cap" isi are radacinile in povestea " Ten Apples Up on Top!" scrisa de Dr. Seuss. Povestea ne prezinta trei animale (un leu, un caine si un tigru) care se intrec sa tina pe cap cat mai multe mere in timp ce sar coarda, se plimba cu rolele sau fac echilibristica pe sarma. Pentru ca fiecare dintre personajele din poveste ajunge sa poarte pe cap 10 mere, am gandit o activitatea care sa presupuna numararea merelor dar care sa dezvolte si motricitatea fina. Folosind clesti din lemn, micii cititori vor numara merele de pe capul copiilor prezentati pe cardurile activitatii educative si vor prinde cu ei numarul corect de mere din cele trei variante prezentate pe card. Imaginile prezentate pe carduri sunt reale si iar activitatea poate fi folosita si de parintii care au adoptat metoda de educare Montessori. Ca activitate de motricitate grosiera dar si ca parte distractiva a acestei istorioare, incercati sa asezati un mar (sau mai multe) pe capul piticilor si sa faceti tot felul de acrobatii incercand sa nu pierdeti marul (merele). Distractie garantata!

    Setul cuprinde 11 carduri cu imagini reale si 11 clesti din lemn.

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - numerele de la 0 la 10 folosind materiale hands-on (palpabile) - clesti din lemn;

  - sa dezvolte motricitatea fina prin prinderea corecta a clestilor;

  - sa dezvolte coordonarea mana-ochi;

  - sa isi antreneze imaginatia;

  - sa descopere si sa aprecieze lectura; 

  - sa dezvolte perceptia spatiala a obiectelor;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu90

Fisa tehnica

Anotimp
Toamna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Clesti
Alimente
Mar
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Matematica
1-10, Corespondenta 1-1, Numarare, Cifre
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: