Emoții de dovleac

22,00 RON
cu TVA

    EduBag-ul "Emoții de dovleac" presupune crearea de expresii ale feței folosind concepte matematice precum pătratul, triunghiul, ovalul, semicercul, dreptunghiul ce exprimă diversele emoții prin care trece dovleacul. Activitatea permite ți o experiență senzorială tactilo-vizuală prin materialul folosit și culorile contrastante.

SKU: edu83
Cantitate

    Dezvoltarea emoțională a preșcolarilor presupune dezvoltarea conceptului de sine, a controlului emoțional și a expresivității emoționale. Jocurile, cântecele dar și activitățile educative implică manifestări de emoții. 

    O astfel de activitate educativă am creat pentru a fi sprijin în înțelegerea emoțiilor și dezvoltarea sinelui dar în același timp am implicat și joaca. EduBag-ul "Emoții de dovleac" presupune crearea de expresii ale feței folosind concepte matematice precum pătratul, triunghiul, ovalul, semicercul, dreptunghiul ce exprima diversele emoții prin care trece dovleacul. Activitatea permite și o experiența senzorială tactilo-vizuală prin materialul folosit și culorile contrastante.

    Setul conține o bază în formă de dovleac și elemente decorative pentru a simboliza părțile feței (sprâncene, ochi, nas, gură).

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:  

 - să dezvolte competentele socio-emoționale;

 - să denumească și să recunoască anumite concepte matematice precum pătratul, triunghiul, ovalul, semicercul, dreptunghiul;

 - să dezvolte imaginația prin crearea de expresii noi;

 - să descopere emoțiile persoanelor ce îl înconjoară;

 - să dezvolte vocabularul despre emoții;

 - să se concentreze asupra unei activități;

 - să ducă la sfârșit o activitate.

    Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.  

edu83

Fisa tehnica

Anotimp
Toamna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Rezolvare de probleme, Sortare
Materiale
Fetru
Alimente
Dovleac
Dezvoltare
Creativitate, Inteligenta emotionala, Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Matematica
Forme geometrice
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

8 alte produse in aceeasi categorie: