Emotii de dovleac

15,00 RON
cu TVA

    EduBag-ul "Emotii de dovleac" presupune crearea de expresii ale fetei folosind concepte matematice precum patratul, triunghiul, ovalul, semicercul, dreptunghiul ce exprima diversele emotii prin care trece dovleacul. Activitatea permite si o experienta senzoriala tactilo-vizuala prin materialul folosit si culorile contrastante.

Cantitate

    Dezvoltarea emotionala a prescolarilor presupune dezvoltarea conceptului de sine, a controlului emotional si a expresivitatii emotionale. Jocurile, cantecele dar si activitatile educative implica menifestari de emotii. 

    O astfel de activitate educativa am creat pentru a fi sprijin in intelegerea emotiilor si dezvoltarea sinelui dar in acelasi timp am implicat si joaca. EduBag-ul "Emotii de dovleac" presupune crearea de expresii ale fetei folosind concepte matematice precum patratul, triunghiul, ovalul, semicercul, dreptunghiul ce exprima diversele emotii prin care trece dovleacul. Activitatea permite si o experienta senzoriala tactilo-vizuala prin materialul folosit si culorile contrastante.

    Setul contine o baza in forma de dovleac si elemente decorative pentru a simboliza partile fetei (sprancene, ochi, nas, gura).

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:  

 - sa dezvolte competentele socio-emotionale;

 - sa denumeasca si sa recunoasca anumite concepte matematice precum patratul, triunghiul, ovalul, semicercul, dreptunghiul;

 - sa dezvolte imaginatia prin crearea de expresii noi;

 - sa descopere emotiile persoanelor ce il inconjoara;

 - sa dezvolte vocabularul despre emotii;

 - sa se concentreze asupra unei activitati;

 - sa duca la sfarsit o activitate.

    Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu83

Fisa tehnica

Anotimp
Toamna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Rezolvare de probleme, Sortare
Materiale
Fetru
Alimente
Dovleac
Dezvoltare
Creativitate, Inteligenta emotionala, Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Matematica
Forme geometrice
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

6 alte produse in aceeasi categorie: