Emoții de copil

30,00 RON
cu TVA

     Folosind imagini reale cu expresii ale copiilor, piticul se poate ajuta de oglindă pentru exersa diversele mișcări ale feței și a se descoperi emoțiile. După ce și-a recunoscut propriile emoții poate să folosească denumirile de pe cartonașe și să le asocieze imaginilor ce exprima acele emoții.

SKU: edu57
Cantitate

     Una dintre cele mai importante etape în dezvoltarea unui copil este înțelegerea și denumirea emoțiilor. Orice copil trebuie să înțeleagă că este normal să fii tu însuți chiar dacă sunt momente de tristețe sau timiditate și să recunoască aceste emoții la el și la ceilalți  din jurul său. Odată înțelese aceste emoții este ușor pentru copil să-și exprime empatia pentru ceilalți și să dezvolte relații interumane sănătoase. Folosind imagini reale cu expresii ale copiilor, piticul se poate ajuta de oglindă pentru exersa diversele mișcări ale feței și a descoperi emoțiile. În timp ce se joacă, are ocazia să exerseze mușchii feței lucru care îl ajută în dezvoltarea vorbirii. După ce și-a recunoscut propriile emoții poate să folosească denumirile de pe cartonașe și să le asocieze imaginilor ce exprimă acele emoții.

     Setul conține 10 imagini ce exprimă emoții, 6 cartonașe cu denumiri ale emoțiilor și 1 oglindă.

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - să denumească, recunoască și să asocieze emoțiile;

  - să dezvolte mușchii feței implicați în vorbire;

  - să descopere emoțiile persoanelor ce îl înconjoară;

  - să dezvolte vocabularul despre emoții;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate. 

Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

edu57

Fisa tehnica

Capacitate
Concentrare, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, oglinda
Simtul
vazului
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

6 alte produse in aceeasi categorie: