Emotii de copil

30,00 RON
cu TVA

     Folosind imagini reale cu expresii ale copiilor, piticul se poate ajuta de oglinda pentru exersa diversele miscari ale fetei si a se descoperi emotiile. Dupa ce si-a recunoscut propriile emotii poate sa foloseasca denumirile de pe cartonase si sa le asocieze imaginilor ce exprima acele emotii.

Cantitate

     Una dintre cele mai importante etape in dezvoltarea unui copil este intelegerea si denumirea emotiilor. Orice copil trebuie sa inteleaga ca este normal sa fii tu insuti chiar daca sunt momente de tristete sau timiditate si sa recunoasca aceaste emotii la el si la ceilalti  din jurul sau. Odata intelese aceste emotii este usor pentru copil sa-si exprime empatia pentru ceilalti si sa dezvolte relatii interumane sanatoase. Folosind imagini reale cu expresii ale copiilor, piticul se poate ajuta de oglinda pentru exersa diversele miscari ale fetei si a descoperi emotiile. In timp ce se joaca, are ocazia sa exerseze muschii fetei lucru care il ajuta in dezvoltarea vorbirii. Dupa ce si-a recunoscut propriile emotii poate sa foloseasca denumirile de pe cartonase si sa le asocieze imaginilor ce exprima acele emotii.

     Setul contine 10 imagini ce exprima emotii, 6 cartonase cu denumiri ale emotiilor si 1 oglida.

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - sa denumeasca, recunoasca si sa asocieze emotiile;

  - sa dezvolte muschii fetei implicati in vorbire;

  - sa descopere emotiile persoanelor ce il inconjoara;

  - sa dezvolte vocabularul despre emotii;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu57

Fisa tehnica

Capacitate
Concentrare, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, oglinda
Simtul
vazului
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

6 alte produse in aceeasi categorie: