Dl Simticios

21,00 RON
cu TVA

  Dl Simticios este un prieten de joaca minunat pentru micii exploratori ai lumii. Roata simturilor are anexata o sageata pe care copilul o invarte si care se va opri in dreptul unuia dintre cele 5 simturi (tactil, olfactiv, al vazului, al auzului sau al gustului). Asociat fiecarui simt, in set, se gasesc figurine din plastic (gura, ochi, urechi, maini, nas) astfel ca piticul va cauta printre figurine pe aceea corespunzatoare imaginii si o va infige in corpul de plastilina al Dl Simticios.

Cantitate

  Cu ajutorul simturilor copiii invata in fiecare zi. Stim cu totii cat de interesant gasesc bebelusii sa "guste" fiecare obiect pe care pun manutele. Experientele senzoriale nu ar trebui sa lipseasca din viata copiilor de la varste foarte fragede. Incepand cu stimularea vizuala prin contrastele alb-negru la varste mici pana la joaca in nisipul kinetic la varste mai mari, totul este o descoperire. Dl Simticios este un prieten de joaca minunat pentru micii exploratori ai lumii. Roata simturilor are anexata o sageata pe care copilul o invarte si care se va opri in dreptul unuia dintre cele 5 simturi (tactil, olfactiv, al vazului, al auzului sau al gustului). Asociat fiecarui simt, in set, se gasesc figurine din plastic (gura, ochi, urechi, maini, nas) astfel ca piticul va cauta printre figurine pe aceea corespunzatoare imaginii si o va infige in corpul de plastilina al Dl Simticios. O alta varianta a jocului este aceea de a aseza figurinele pe imaginea corespunzatoare de pe roata simturilor. Dl Simticios poate fi creat in echipa jucand astfel: fiecare jucator invarte pe rand sageata iar daca simtul exista deja anexat Dl Simticios, se trece la urmatorul jucator. Castica jucatorul care a asezat ultimul simt.

    Setul contine roata simturilor cu sageata, un pachet de plastilina care nu se usuca, 7 figurine din plastic (gura, ochi, urechi, maini, nas).

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - sa denumeasca si sa recunoasca cele 5 simturi;

  - sa denumeasca si sa recunoasca partile corpului uman responsabile pentru cele 5 simturi;

  - sa dezvolte motricitatea fina prin modelarea plastilinei si prinderea corecta sa figurinelor;

  - sa descopere mediul in care se afla folosind cele 5 simturi;

  - sa dezvolte vocabularul despre simturi si corpul uman;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu44

Fisa tehnica

Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Plastic, Figurine, Lemn, Plastilina
Dezvoltare
Creativitate, Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Simtul
tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: