Dl Simțicios

21,00 RON
cu TVA

  Dl Simțicios este un prieten de joacă minunat pentru micii exploratori ai lumii. Roata simțurilor are anexată o săgeată pe care copilul o învârte și care se va opri în dreptul unuia dintre cele 5 simțuri (tactil, olfactiv, al văzului, al auzului sau al gustului). Asociat fiecărui simț, în set, se găsesc figurine din plastic (gura, ochi, urechi, mâini, nas) astfel că piticul va căuta printre figurine pe aceea corespunzătoare imaginii și o va înfige în corpul de plastilina al Dl Simțicios.

Cantitate

  Cu ajutorul simțurilor copiii învață în fiecare zi. Știm cu toții cât de interesant găsesc bebelușii să "guste" fiecare obiect pe care pun mânuțe. Experiențele senzoriale nu ar trebui să lipsească din viața copiilor de la vârste foarte fragede. Începând cu stimularea vizuală prin contrastele alb-negru la vârste mici până la joaca în nisipul kinetic la vârste mai mari, totul este o descoperire. Dl Simțicios este un prieten de joacă minunat pentru micii exploratori ai lumii. Roata simțurilor are anexată o săgeată pe care copilul o învârte și care se va opri în dreptul unuia dintre cele 5 simțuri (tactil, olfactiv, al văzului, al auzului sau al gustului). Asociat fiecărui simț, în set, se găsesc figurine din plastic (gura, ochi, urechi, mâini, nas) astfel că piticul va căuta printre figurine pe aceea corespunzătoare imaginii și o va înfige în corpul de plastilina al Dl Simțicios. O altă variantă a jocului este aceea de a așeza figurinele pe imaginea corespunzătoare de pe roata simțurilor. Dl Simțicios poate fi creat în echipă jucând astfel: fiecare jucător învârte pe rând săgeata iar dacă simțul există deja anexat Dl Simțicios, se trece la următorul jucător. Câștigă jucătorul care a așezat ultimul simț.

    Setul conține roata simțurilor cu săgeata, un pachet de plastilina care nu se usucă, 7 figurine din plastic (gură, ochi, urechi, mâini, nas).

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - să denumească și să recunoască cele 5 simțuri;

  - să denumească și să recunoască părțile corpului uman responsabile pentru cele 5 simțuri;

  - să dezvolte motricitatea fină prin modelarea plastilinei și prinderea corectă a figurinelor;

  - să descopere mediul în care se află folosind cele 5 simțuri;

  - să dezvolte vocabularul despre simțuri și corpul uman;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

 Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

edu44

Fisa tehnica

Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Plastic, Figurine, Lemn, Plastilina
Dezvoltare
Creativitate, Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Simtul
tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: