Prinde culoarea

12,00 RON
cu TVA

     Activitatea "Prinde culoarea" se adreseaza prichideilor care abia invata culorile (primare si secundare) si conceptul de sortare. Prinderea materialului colorat cu cleste se face doar prin introcucerea acestuia in fanta clestelui din lemn.

Cantitate

     Pentru cei mai mici dintre pitici dezvoltarea motricitatii fine este o mare aventura. Activitatea "Prinde culoarea" se adreseaza prichideilor care abia invata culorile (primare si secundare) si conceptul de sortare. Prinderea materialului colorat cu cleste se face doar prin introcucerea acestuia in fanta clestelui din lemn. Prezentati mai intai culorile primare (rosu, galben, albastru) si prindeti materialele de clestii colorati corespunzator. Lasati piticul sa se joace cu materialele setului, sa descopere texturile aceasta fiind o varsta sensibila descoperiri tactile. Dupa ce v-ati asigurat ca poate recunoaste usor culorile primare, puteti oferi si culorile secundare explicand prin combinarea caror culori primare au rezultat.

     Setul contine 6 clesti din lemn colorati si 6 patrate diin foam de culori potrivite.

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - sa denumeasca si sa distinga culorile;

  - sa dezvolte motricitatea fina prin prinderea corecta a clestilor colorati de roata culorilor;

  - sa descopere culorile in mediul in care se afla;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu38

Fisa tehnica

Anotimp
Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Sortare
Culori
Curcubeu
Dezvoltare
Motricitate fina
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: