Prinde culoarea

21,00 RON
cu TVA

       Activitatea "Prinde culoarea" se adresează prichindeilor care abia învață culorile (primare, secundare) și conceptul de sortare. Prinderea materialului colorat cu clește se face doar prin introducerea acestuia în fanta cleștelui din lemn.

Cantitate

     Pentru cei mai mici dintre pitici dezvoltarea motricității fine este o mare aventură. Activitatea "Prinde culoarea" se adresează prichindeilor care abia învață culorile (primare, secundare) și conceptul de sortare. Prinderea materialului colorat cu clește se face doar prin introducerea acestuia în fanta cleștelui din lemn. Prezentați mai întâi culorile primare (roșu, galben, albastru) și prindeți materialele de cleștii colorați corespunzător. Lăsați piticul să se joace cu materialele setului, să descopere texturile, având în vedere faptul că aceasta este într-o perioadă sensibilă descoperiri tactile. După ce v-ați asigurat că poate recunoaște ușor culorile primare, puteți oferi și culorile secundare, explicând cum pot fi create prin  combinarea culori primare.

     Setul conține 6 clești din lemn colorați și 6 pătrate din spumă de culori potrivite.

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - să denumească și să distingă culorile;

  - să dezvolte motricitatea fină prin prinderea corectă a cleștilor de pătratele din spumă;

  - să descopere culorile în mediul în care se află;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.  

edu38

Fisa tehnica

Anotimp
Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Sortare
Culori
Curcubeu
Dezvoltare
Motricitate fina
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: