Closca cu pui

20,00 RON
cu TVA

     Closca cu pui sare in ajutor cand vine vorba despre matematica distractiva si ii implica pe cei 12 puiuti in descoperirea operatiilor de baza aritmetice. Activitatea presupune rostogolirea celor 2 zaruri cu cifre ce vor indica numarul de pui implicati in ecuatie si a zarului cu cele doua operatii aritmetice (adunare si scadere). In dreptul fiecarui zar copilul aseaza numarul de pui corespunzator bulinelor de pe zar apoi, prin numarare, ii aduna sau ii scade.

Cantitate

     Animalele sunt intotdeauna apropiate de copii si mai ales cele domestice. Ce mod mai distractiv de a invata adunarea si scaderea exista decat prin numararea puisorilor de la ferma sau de la bunica din curte. Closca cu pui sare in ajutor cand vine vorba despre matematica distractiva si ii implica pe cei 12 puiuti in descoperirea operatiilor de baza aritmetice. Activitatea presupune rostogolirea celor 2 zaruri cu cifre ce vor indica numarul de pui implicati in ecuatie si a zarului cu cele doua operatii aritmetice. In dreptul fiecarui zar copilul aseaza numarul de pui corespunzator bulinelor de pe zar apoi, prin numarare, ii aduna sau ii scade. Puteti sa explicati adunarea si scaderea in termenii "puisorii s-au intors la closca" sau "puisorii au plecat". Distractia cu puisorii si mama gaina o sa continue mult timp chiar daca piticul poate nu o sa fie interesat doar de operatiile aritmetice. Continand obiecte carora sa le dea viata, setul ofera si o experienta senzoriala pe langa cea imaginativa. De asemenea explorand animalutele domestice copiii dezvolta motricitatea fina, aplica corerespondenta 1-1 si se folosesc de concentrate pe tot parcursul folosirii edubag-ului.

    Setul contine 1 gaina si 12 pui din fetru, 2 zaruri cu numere si 1 zar cu operatii aritmetice.

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - numerele de la 1 la 12 folosind materiale hands-on (palpabile) - puii din fetru, zarurile;

  - sa dezvolte motricitatea fina prin prinderea corecta a puisorilor;

  - sa adune si sa scada folosind numararea;

  - sa foloseasca si sa-si dezvolte imaginatia in crearea unor povesti proprii;

  - sa descopere noi texturi de materiale folosind simtul tactil;

  - sa asocieze unor operatii matematice abstracte o actiune din viata reala;

  - sa dezvolte perceptia spatiala a obiectelor;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu31

Fisa tehnica

Anotimp
Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Fetru, Figurine, Zaruri, Plastic
Animale
Domestice
Dezvoltare
Creativitate, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Matematica
1-12, Cifre, Corespondenta 1-1, Numarare
Simtul
tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: