Cloșca cu pui

23,00 RON
cu TVA

     Cloșca cu pui sare în ajutor când vine vorba despre matematica distractivă și îi implică pe cei 12 puiuți în descoperirea operațiilor de baza aritmetice. Activitatea presupune rostogolirea celor 2 zaruri cu cifre ce vor indica numărul de pui implicați în ecuație și a zarului cu cele două operații aritmetice (adunare și scădere). În dreptul fiecărui zar copilul așează numărul de pui corespunzător bulinelor de pe zar apoi, prin numărare, îi aduna sau îi scade.

SKU: edu31
Cantitate

     Animalele sunt întotdeauna apropiate de copii și mai ales cele domestice. Ce mod mai distractiv de a învăța adunarea și scăderea există decât prin numărarea puișorilor de la ferma sau de la bunica din curte. Cloșca cu pui sare în ajutor când vine vorba despre matematica distractivă și îi implica pe cei 12 puiuți în descoperirea operațiilor de bază aritmetice. Activitatea presupune rostogolirea celor 2 zaruri cu cifre ce vor indica numărul de pui implicați în ecuație și a zarului cu cele două operații aritmetice. În dreptul fiecărui zar copilul așază numărul de pui corespunzător bulinelor de pe zar apoi, prin numărare, îi adună sau îi scade. Puteți să explicați adunarea și scăderea în termenii "puișorii s-au întors la cloșcă" sau "puișorii au plecat". Distracția cu puișorii și mama găina o să continue mult timp chiar dacă piticul poate nu o să fie interesat doar de operațiile aritmetice. Conținând obiecte cărora să le dea viață, setul oferă și o experiență senzorială pe lângă cea imaginativă. De asemenea explorând animalele domestice, copiii dezvoltă motricitatea fină, aplică corespondența 1-1 și dezvoltă concentrarea pe tot parcursul folosirii edubag-ului.

    Setul conține 1 găină și 12 pui din fetru, 2 zaruri cu numere și 1 zar cu operațiile aritmetice (adunare și scădere).

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - numerele de la 1 la 12 folosind materiale hands-on (palpabile) - puii din fetru, zarurile;

  - să dezvolte motricitatea fină prin prinderea corectă a puișorilor;

  - să adune și să scadă folosind numărarea;

  - să folosească și să-și dezvolte imaginația în crearea unor povești proprii;

  - să descopere noi texturi de materiale folosind simțul tactil;

  - să asocieze unor operații matematice abstracte o acțiune din viața reală;

  - să dezvolte percepția spațială a obiectelor;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

 Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

edu31

Fisa tehnica

Anotimp
Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Fetru, Figurine, Zaruri, Plastic
Animale
Domestice
Dezvoltare
Creativitate, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Matematica
1-12, Cifre, Corespondenta 1-1, Numarare
Simtul
tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: