Supa alfabet

23,00 RON
cu TVA

     Având la dispoziție literele alfabetului englez, copiii pot așeza în orice ordine doresc literele în bolurile cu pattern prestabilit pot apoi descoperi citind de la stânga la dreapta ordinea acestora în alfabet. 

SKU: edu13
Cantitate

          Știm cu toții cât de delicioasă este supa cu litere și ce vânătoarea se poate porni în timpul mesei după literele preferate! Iată un mod plăcut de a învăța secvențialitatea literelor alfabetului folosind edubag-ul "Supa alfabet". Având la dispoziție literele alfabetului englez, copiii pot așeza în orice ordine doresc literele în bolurile cu pattern prestabilit pot apoi descoperi, citind de la stânga la dreapta, ordinea acestora în alfabet. Printre pattern-urile din set se găsește un bol doar cu vocale, ce permite o discuție separată despre aceste litere speciale și la ce folosesc ele. Puteți oricând deschide un restaurant la care pattern-urile să vă fie meniu, folosind astfel această ocazie în a dezvolta cunoștințele piticului legate de meserii.
    Setul conține 6 pattern-uri de litere imprimate pe o imagine de bol cu supa și 26 de litere. Activitatea poate fi folosită și de părinții care au adoptat metoda de educare Montessori.
    Ce învață copilul în timp ce se joacă:
  - să recunoască și să distingă literele alfabetului;
  - dezvolte motricitatea fină;
  - secvențialitatea literelor alfabetului;
  - să folosească logica în a așeza corect literele la locul corespunzător;
  - să se concentreze asupra unei activități;
  - să ducă la sfârșit o activitate.
Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.  
edu13

Fisa tehnica

Alfabet
Litere, Vocale, Fonetica
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala
Materiale
Carton, Lemn
Alimente
Supa
Dezvoltare
Motricitate fina
Varsta
3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: