Supa alfabet

16,00 RON
cu TVA

     Avand la dispozitie literele alfabetului englez, copiii pot aseza in orice ordine doresc literele in bolurile cu pattern prestabilit pot apoi descoperi citind de la stanga la dreapta ordinea acestora in alfabet. 

Cantitate

          Stim cu totii cat de delicioasa este supa cu litere si ce vanatoare se poate porni in timpul mesei dupa literele preferate! Iata un mod placut de a invata secventialitatea literelor alfabetului folosind edubag-ul "Supa alfabet". Avand la dispozitie literele alfabetului englez, copiii pot aseza in orice ordine doresc literele in bolurile cu pattern prestabilit pot apoi descoperi, citind de la stanga la dreapta, ordinea acestora in alfabet. Printre pattern-urile din set se gaseste un bol doar cu vocale ce permite o discutie separata despre aceste litere speciale si la ce folosesc ele. Puteti oricand deschide un restaurant la care pattern-urile sa va fie meniu, folosind astfel aceasta ocazie in a dezvolta cunostintele piticului legate de meserii.
    Setul contine 6 pattern-uri de litere imprimate pe o imagine de bol cu supa si 26 de literere. Activitatea poate fi folosita si de parintii care au adoptat metoda de educare Montessori.
    Ce invata copilul in timp ce se joaca:
  - sa recunoasca si sa distinga literele alfabetului;
  - dezvolte motricitatea fina;
  - secventialitatea literelor alfabetului;
  - sa foloseasca logica in a aseza corect literele la locul corespunzator;
  - sa se concentreze asupra unei activitati;
  - sa duca la sfarsit o activitate.
     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.
edu13

Fisa tehnica

Alfabet
Litere, Vocale, Fonetica
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala
Materiale
Carton, Lemn
Alimente
Supa
Dezvoltare
Motricitate fina
Varsta
3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: