Litera de început - toamna

15,00 RON
cu TVA

     Activitatea presupune folosirea literelor și asocierea acestora cu simbolurile toamnei, în funcție de litera cu care începe denumirea simbolului respectiv.  

SKU: edu06
Cantitate

     Odată familiarizați cu literele alfabetului, copiii pot trece la asocieri. Activitatea prezentă face legătura între concepte de bază precum simbolurile toamnei și literele alfabetului, mai exact litera de început a denumirii simbolului.  Activitatea presupune folosirea literelor și asocierea acestora cu simbolurile toamnei, în funcție de litera cu care începe denumirea simbolului respectiv. O altă variantă de joacă este în pereche: părintele întreabă copilul dacă poate să indice imaginea cu simbolul toamnei a cărui denumire începe cu o litera anume.

     Setul conține 8 imagini cu simbolurile toamnei și 8 litere. Imaginile cu simbolurile toamnei sunt reale iar activitatea poate fi folosită și de părinții care au adoptat metoda de educare Montessori.

     Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - literele alfabetului și fonetica acestora;

  - denumirile simbolurilor toamnei;

  - să folosească discriminarea vizuală în deosebirea simbolurilor toamnei și literelor;

  - să dezvolte motricitatea fină;

  - să asocieze o litera unui simbolul toamnei în funcție de denumirea sa;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

edu06

Fisa tehnica

Alfabet
Litere, Fonetica
Anotimp
Toamna
Capacitate
Discriminare vizuala, Concentrare
Alimente
Fructe, Legume
Dezvoltare
Motricitate fina
Varsta
3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: