Drumul catre Polul Nord

17,00 RON
cu TVA

Pentru a ajunge la Polul Nord, omul de zapada trebuie sa urmeze cararea din fulgi de zapada ce au inscriptionate in mijloc vocale. Copilasii vor invarti sageata de pe roata vocalelor si vor aseza omuletul pe fulgul de nea cu litera corespunzatoare de pe tabla de joc. 

Cantitate

Omuletul de zapada cere ajutorul copilasilor. Este prea aproape de soare si ii este teama ca nu cumva sa se topeasca. Ar vrea sa ajunga la Polul Nord dar nu stie drumul. Pentru a ajunge la Polul Nord, omul de zapada trebuie sa urmeze cararea din fulgi de zapada ce au inscriptionate in mijloc vocale. Copilasii vor invarti sageata de pe roata vocalelor si vor aseza omuletul pe fulgul de nea cu litera corespunzatoare de pe tabla de joc.

     "Drumul catre Polul Nord" a fost creat pentru familiarizarea prescolarilor cu vocalele limbii romane, dar totodata incurajeaza dezvoltarea vocabularului legat de anotimpul Iarna, rabdarea prin parcurgerea drumlui catre Polul Nord, dezvoltarea motricitatii fine prin prinderea corecta a omuletului de zapada (pionului).

    Pasul urmator in dezvoltarea vocabularului si crearea conexiunilor intre notiuni este acela de a incuraja piticii sa se gadeasca si sa spuna cuvinte ce au ca litera de inceput vocala pe care se afla omul de zapada.

    Setul contine 1 tabla de joc cu drumul catre Polul Nord, 1 roata a vocalelor si 1 pion. 

Ce invata copilul in timp ce se joaca:

 - vocalele alfabetului si fonetica acestora;

 - dezvoltarea vocabularului;

 - sa foloseasca discriminarea vizuala in deosebirea vocalelor;

 - sa dezvolte motricitatea fina prin folosirea pionului;

 - sa se concentreze asupra unei activitati;

 - sa duca la sfarsit o activitate.

Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.

edu113

Fisa tehnica

Alfabet
Fonetica, Litere, Vocabular, Vocale
Anotimp
Iarna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Clema de tip pioneza, Lemn, Plastic, Pion
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala, Creativitate
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani
Vremea
Soare, Zapada

7 alte produse in aceeasi categorie: