Drumul către Polul Nord

20,00 RON
cu TVA

Pentru a ajunge la Polul Nord, omul de zăpadă trebuie să urmeze cărarea din fulgi de zăpadă ce au inscripționate în mijloc vocale. Copilașii vor învârti săgeata de pe roata vocalelor și vor așeza omulețul pe fulgul de nea cu litera corespunzătoare de pe tabla de joc. 

SKU: edu113
Cantitate

Omulețul de zăpadă cere ajutorul copilașilor. Este prea aproape de soare și îi este teamă ca nu cumva să se topească. Ar vrea să ajungă la Polul Nord dar nu știe drumul. Pentru a ajunge la Polul Nord, omul de zăpadă trebuie să urmeze cărarea din fulgi de nea ce au inscripționate în mijloc vocale. Copilașii vor învârti săgeata de pe roata vocalelor și vor așeza omulețul pe fulgul de nea cu litera corespunzătoare de pe tabla de joc.

     "Drumul către Polul Nord" a fost creat pentru familiarizarea preșcolarilor cu vocalele limbii române, dar totodată încurajează dezvoltarea vocabularului legat de anotimpul Iarna, răbdarea prin parcurgerea drumului către Polul Nord, dezvoltarea motricității fine prin prinderea corectă a omulețului de zăpadă (pionului).

    Pasul următor în dezvoltarea vocabularului și crearea conexiunilor între noțiuni este acela de a încuraja piticii să se gândească și să pronunțe cuvinte care conțin vocala pe care se află omul de zăpadă.

    Setul conține 1 tablă de joc cu drumul către Polul Nord, 1 roată a vocalelor și 1 pion. 

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

 - vocalele alfabetului și fonetica acestora;

 - dezvoltarea vocabularului;

 - să folosească discriminarea vizuală în deosebirea vocalelor;

 - să dezvolte motricitatea fină prin folosirea pionului;

 - să se concentreze asupra unei activități;

 - să ducă la sfârșit o activitate.

Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

edu113

Fisa tehnica

Alfabet
Fonetica, Litere, Vocabular, Vocale
Anotimp
Iarna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Clema de tip pioneza, Lemn, Plastic, Pion
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala, Creativitate
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani
Vremea
Soare, Zapada

13 alte produse in aceeasi categorie: