Roata renilor

22,00 RON
cu TVA

     Roata renilor permite copiilor să descopere culorile primare, secundare și complementare iar prin folosirea cleștilor să dezvolte motricitatea fină. Pentru fiecare dintre cele 7 culori există un ren cu nasul de aceeași culoare atașat unui clește pe care piticii trebuie să îl prindă în dreptul culorii potrivite.

SKU: edu60
Cantitate

     Recunoașterea culorilor este o parte importantă în dezvoltarea preșcolarilor ajutând la descrierea lumii înconjurătoare, observarea micilor detalii ce caracterizează obiectele și mai târziu pregătirea pentru citit și calcule matematice. Roata renilor permite copiilor să descopere culorile primare, secundare și complementare iar prin folosirea cleștilor să dezvolte motricitatea fină. Pentru fiecare dintre cele 7 culori există un ren cu nasul de aceeași culoare atașat unui clește pe care piticii trebuie să îl prindă în dreptul culorii potrivite. O activitate alternativă este să încercați, în contextul în care vă aflați cu copilul, să descoperiți obiecte sau animale ce au culorile de pe roată.

     Setul conține o roată colorată cu 7 culori și 7 clești cu reni atașați având nasul din pompoane colorate în culorile curcubeului;

     Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - să denumească și să distingă culorile;

  - să dezvolte motricitatea fină prin prinderea corecta a cleștilor cu reni de roata culorilor;

  - să descopere culorile în mediul în care se află;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.  

edu60

Fisa tehnica

Anotimp
Toamna, Iarna, Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Sortare
Culori
Curcubeu
Materiale
Carton, Clesti, Lemn, ochi mobili, pampoane, Spuma (foam)
Animale
Salbatice
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Simtul
tactil, vazului
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

13 alte produse in aceeasi categorie: