Roata renilor

15,00 RON
cu TVA

     Roata renilor permite copiilor sa descopere culorile primare, secundare si complementare iar prin folosirea clestilor sa dezvolte motricitatea fina. Pentru fiecare dintre cele 7 culori exista un ren cu nasul de aceeasi culoare atasat unui cleste pe care piticii trebuie sa il prinda in dreptul culorii potrivite.

Cantitate

     Recunoasterea culorilor este o parte importanta in dezvoltarea prescolarilor ajutand la descrierea lumii inconjuratoare, observarea micilor detalii ce caracterizeaza obiectele si mai tarziu pregatirea pentru citit si calcule matematice. Roata renilor permite copiilor sa descopere culorile primare, secundare si complementare iar prin folosirea clestilor sa dezvolte motricitatea fina. Pentru fiecare dintre cele 7 culori exista un ren cu nasul de aceeasi culoare atasat unui cleste pe care piticii trebuie sa il prinda in dreptul culorii potrivite. O activitate alternativa este sa incercati, in contextul in care va aflati cu copilul, sa decoperiti obiecte sau animale ce au culorile de pe roata.

     Setul contine o roata colorata cu 7 culori si 7 clesti cu reni atasati avand nasul din pampoane colorate in culorile curcubeului;

     Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - sa denumeasca si sa distinga culorile;

  - sa dezvolte motricitatea fina prin prinderea corecta a clestilor cu reni de roata culorilor;

  - sa descopere culorile in mediul in care se afla;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu60

Fisa tehnica

Anotimp
Toamna, Iarna, Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Sortare
Culori
Curcubeu
Materiale
Carton, Clesti, Lemn, ochi mobili, pampoane, Spuma (foam)
Animale
Salbatice
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina, Perceptie spatiala
Simtul
tactil, vazului
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

7 alte produse in aceeasi categorie: