Vocale

17,00 RON
cu TVA

     Activitatea "Vocale" ajută copiii să aleagă, prin prinderea cu cleștele, noțiunea a cărei denumire începe cu vocala din partea de sus a cardului. 

SKU: edu11
Cantitate

     În procesul de descoperire al alfabetului este important să subliniem faptul că acesta este împărțit în vocale și consoane. Activitatea "Vocale" ajută copiii să aleagă, prin prinderea cu cleștele, noțiunea a cărei denumire începe cu vocala din partea de sus a cardului.  Puteți să încurajați copilul să denumească toate noțiunile descoperite pe card și apoi să pronunțe litera de început a denumirii fiecăruia. În acest fel va reuși să selecteze singur răspunsul corect. O altă activitate distractivă pe baza acestor carduri este aceea de a înlocui litera de început a denumirii noțiunilor cu vocala prezentată pe card.

    Setul conține 6 carduri cu imagini reale cu animale, mijloace de transport, vegetație, legume, alimente, accesorii vestimentare și 7 clești din lemn, activitatea putând fi folosită și de părinții care au adoptat metoda de educare Montessori. 

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

    - vocalele alfabetului și fonetica acestora;

    - să dezvolte vocabularul în legătură cu animale, mijloacele de transport, vegetația, legumele, alimentele și accesoriile vestimentare;

    - să folosească discriminarea vizuală în deosebirea noțiunilor și vocalelor;

    - să dezvolte motricitatea fină prin folosirea cleștilor;

    - să asocieze o literă unei noțiuni în funcție de denumirea sa;

    - să se concentreze asupra unei activități;

    - să ducă la sfârșit o activitate.

          Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.  

edu11

Fisa tehnica

Alfabet
Fonetica, Litere, Vocale
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala
Materiale
Carton, Clesti, Lemn
Animale
Salbatice
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina
Vegetatie si arbori
flori

16 alte produse in aceeasi categorie: