Roata Toamnei

8,00 RON
cu TVA

     Activitatea presupune asocierea simbolurilor toamnei reprezentate pe roata mare cu demunirea simbolului respectiv aflata pe roata mica. Pentru piticii care nu stiu inca sa citeasca pe litere jocul se poate axa pe litera de inceput a denumirii simbolului ales.

Cantitate

    Odata familiarizati cu literele alfabetului, copiii pot trece la asocieri. Activitatea prezenta face legatura intre concepte de baza precum simbolurile toamnei si denumirea (sau literera de inceput a denumirii) simbolului. Activitatea presupune asocierea simbolurilor toamnei reprezentate pe roata mare cu demunirea simbolului respectiv aflata pe roata mica. Pentru piticii care nu stiu inca sa citeasca pe litere jocul se poate axa pe litera de inceput a denumirii simbolului ales.  O alta varianta de joaca este in pereche: parintele intreaba copilul daca poate sa-i arate imaginea cu simbolul toamnei a carui denumire este aleasa de acesta.  

    Setul contine 2 roti: 1 roata mare cu imaginile simbolurilor si 1 roata mica cu denumirile simbolurilor. Imaginile cu simbolurile toamnei sunt reale iar activitatea poate fi folosita si de parintii care au adoptat metoda de educare Montessori. 

Ce invata copilul in timp ce se joaca:

- literele alfabetului si fonetica acestora;

- denumirile simbolurilor toamnei;

- sa foloseasca discriminarea vizuala in deosebirea simbolurilor toamnei si literelor;

- sa dezvolte motricitatea fina;

- sa se concentreze asupra unei activitati;

- sa duca la sfarsit o activitate.

    Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu80

Fisa tehnica

Alfabet
Fonetica, Litere, Vocale
Anotimp
Toamna
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Discriminare vizuala
Materiale
Carton, Fetru, Clema de tip pioneza
Alimente
Dovleac, Ceai, Mar
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina
Simtul
vazului, tactil
Varsta
3 - 6 ani
Vremea
Nori

16 alte produse in aceeasi categorie: