Polen in fagure

15,00 RON
cu TVA

     Edubag-ul "Polen in fagure" se leaga de folosirea pensetei in dezvoltarea motricitatii fine si coordonarii mana-ochi, transformand piticii in albinute harnice care vor aduna polenul in salucletii lor si vor aseza in fiecare hexagon din fagure o bobita mica de polen.

Cantitate

     Activitatile legate de motricitatea fina sunt usor de incorporat in joaca piticilor. De la taiatul cu foarfeca pana la folosirea pensetelor, se pot integra in joaca zilnica activitati care sa exerseze muchii manutelor si sa-i pregateasca pentru necesitatile scolare de mai tarziu. Cu cat mai distractiv si mai apropiat de realitate cu atat mai bine. Edubag-ul "Polen in fagure" se leaga de folosirea pensetei in dezvoltarea motricitatii fine si coordonarii mana-ochi, transformand piticii in albinute harnice care vor aduna polenul in salucletii lor si vor aseza in fiecare hexagon din fagure o bobita mica de polen. Penseta se prinde cu degetelele asa cum ar prinde un creion colorat sau o carioca pentru a desena. In timpul activitatii puteti sa-i rugati pe piciti sa faca zgomote de albinuta si sa numere bilutele de polen. Asocierea 1-1 a pampoanelor cu hexagoanele din fagure presupune concentrare, acestea fiind obiecte mici si care nu raman mereu in locul asezat.

     Setul contine un fagure, 16 pampoane galbene/portocalii si o penseta din lemn.

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - Numerele de la 1 la 16 folosind materiale hands-on (palpabile) - pampoanele, clestele;

  - sa dezvolte motricitatea fina prin prinderea corecta a pampoanelor cu ajutorul pensetei din lemn si asezarea lor pe fiecare hexagon al fagurelui;

  - sa dezvolte vocabularul legat de albine si rolul lor in stup;

  - sa dezvolte perceptia spatiala a obiectelor;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.  

edu45

Fisa tehnica

Anotimp
Primavara, Vara
Capacitate
Concentrare, Coordonare mana-ochi, Rezolvare de probleme
Materiale
Clesti, Lemn, pampoane, Penseta, Spuma (foam)
Dezvoltare
Motricitate fina, Perceptie spatiala
Insecte
albina
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: