Joc de memorie - fructe

26,00 RON
cu TVA

     Jocul presupune potrivirea cardurilor cu fructe pe măsura ce ele sunt descoperite. Cardurile sunt așezate cu fața în jos și se întorc aleatoriu câte 2. Dacă acestea au fructe asemănătoare, sunt scoase din joc, dacă nu, acestea se întorc din nou cu fața în jos.

SKU: edu39
Cantitate

      Jocul de memorie (memory game) reprezintă un antrenament al memorie vizuale și poate fi jucat de pitici de la vârste mici. Jocul presupune potrivirea cardurilor cu fructe pe măsura ce ele sunt descoperite. Cardurile sunt așezate cu fața în jos și se întorc aleatoriu câte 2. Dacă acestea au fructe asemănătoare, sunt scoase din joc, dacă nu, acestea se întorc din nou cu fața în jos. După un timp, piticul va reține unde este perechea pe care o caută și astfel își va antrena memoria vizuală. Setul conține 12 carduri cu 6 perechi de fructe din fetru de culori diferite. Puteți începe cu 3 fructe (6 carduri), mărind treptat dificultatea jocului. Așezați cardurile cu fața în sus și rugați piticul să găsească perechea și să vă spună denumirea fructului respectiv sau ce culoare are. Pentru o experiență senzorială, folosiți o eșarfă pentru a acoperi ochii piticului și așezați în mâna acestuia unul din carduri rugându-l să-și folosească cealaltă mânuța pentru a simți marginile fructului și a ghici tipul acestuia. 
    Ce învață copilul în timp ce se joacă: 
  - să recunoască fructele;
  - să distingă culorile fructelor de pe carduri;
  - antreneze memoria vizuala;
  - să sorteze fructele după tip și culoare;
 - să-și folosească simțul tactil în descoperirea fructelor de pe carduri;
  - să se concentreze asupra unei activități;
  - să ducă la sfârșit o activitate. 
     Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri.

edu39

Fisa tehnica

Alfabet
limbaj, Vocabular, Fonetica, Vocale
Anotimp
Iarna, Primavara, Vara, Toamna
Capacitate
Concentrare, Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Sortare, Coordonare mana-ochi, Rezolvare de probleme
Materiale
Carton, Fetru
Alimente
Fructe
Dezvoltare
Memorie, Motricitate fina
Simtul
vazului, tactil
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

8 alte produse in aceeasi categorie: