Cartea senzoriala

32,00 RON
cu TVA

     Carticica senzoriala poate fi folosita de toate categoriile de exploratori. De la bebelusi pana la prescolari, toti vor fi interesati sa simta cu manutele diferitele texturi si sa studieze partile corpului cu ajutorul oglinzii de pe prima pagina a cartii. Manutele curioase vor descoperi texturi aspre, netede, plusate, valurite sau nisipoase dar si ochii vor fi incantati de culori vii ce vor aminti de blana animalelor sau de valurile marii.

Cantitate

     Carticica senzoriala poate fi folosita de toate categoriile de exploratori. De la bebelusi pana la prescolari, toti vor fi interesati sa simta cu manutele diferitele texturi si sa studieze partile corpului cu ajutorul oglinzii de pe prima pagina a cartii. Manutele curioase vor descoperi texturi aspre, netede, plusate, valurite sau nisipoase dar si ochii vor fi incantati de culori vii ce vor aminti de blana animalelor sau de valurile marii. Pentru cei mai mici dintre pitici este si o oportunitate de familiarizare cu conceptul de carte. Le puteti arata cum se intorc paginile si ca pe fiecare pagina exista alta textura. Cu exploratorii mai mari puteti discuta despre texturi prin intrebari si asocieri cu lumea reala dar in acelasi timp vor putea sa se familiarizeze cu primele grafisme texturate. Trecand cu degetelele peste paginile cartii piticii vor descoperi si diversele sunete produse de fiecare material implicand astfel si simtul auzului.

    Cartea cuprinde materiale senzoriale de diverse texturi (fetru, blana artificiala, carton cu gliter, carton ondulat, dantela).

    Ce invata copilul in timp ce se joaca:

  - sa dezvolte simtul tactil si al auzului explorand diverse texturi;

  - sa recunoasca partile corpului folosind oglinda;

  - sa dezvolte vocabularul legat de texturi si cum pot fi asociate cu natura;

  - sa se concentreze asupra unei activitati;

  - sa duca la sfarsit o activitate.

     Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestor activitati deoarece ele contin obiecte mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Culorile si dimensiunile materialelor pot diferi in functie de provideri.

edu51

Fisa tehnica

Capacitate
Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Coordonare mana-ochi
Materiale
carton cu glitter, oglinda, dantela, blana artificiala, carton ondulat, Fetru, Carton
Dezvoltare
Creativitate, Memorie
Simtul
auzului, vazului, tactil
Corpul uman
Simturi
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: