Cartea senzorială

45,00 RON
cu TVA

     Cărticica senzorială poate fi folosită de toate categoriile de exploratori. De la bebeluși până la preșcolari, toți vor fi interesați să simtă cu mânuțele diferitele texturi. Mânuțele curioase vor descoperi texturi aspre, netede, plusate, vălurite sau nisipoase dar și ochii vor fi încântați de culori vii ce vor aminti de blana animalelor sau de valurile mării.

SKU: edu51
Cantitate

     Cărticica senzorială poate fi folosită de toate categoriile de exploratori. De la bebeluși până la preșcolari, toți vor fi interesați să simtă cu mânuțele diferitele texturi. Mânuțele curioase vor descoperi texturi aspre, netede, plusate, vălurite sau nisipoase dar și ochii vor fi încântați de culori vii ce vor aminti de blana animalelor sau de valurile mării. Pentru cei mai mici dintre pitici este și o oportunitate de familiarizare cu conceptul de carte. Le puteți arăta cum se întorc paginile și că pe fiecare pagină există altă textură. Cu exploratorii mai mari puteți discuta despre texturi prin întrebări și asocieri cu lumea reală dar în același timp vor putea să se familiarizeze cu primele grafisme texturate. Trecând cu degetele peste paginile cărții piticii vor descoperi și diversele sunete produse de fiecare material implicând astfel și simțul auzului.

    Ce învață copilul în timp ce se joacă:

  - să dezvolte simțul tactil și al auzului explorând diverse texturi;

  - să dezvolte vocabularul legat de texturi și cum pot fi asociate cu natura;

  - să se concentreze asupra unei activități;

  - să ducă la sfârșit o activitate.

   Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul folosirii acestor activități deoarece ele conțin obiecte mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Culorile și dimensiunile materialelor pot diferi în funcție de provideri. 

edu51

Fisa tehnica

Capacitate
Discriminare vizuala, Recunoastere culori, Coordonare mana-ochi
Materiale
carton cu glitter, oglinda, dantela, blana artificiala, carton ondulat, Fetru, Carton
Dezvoltare
Creativitate, Memorie
Simtul
auzului, vazului, tactil
Corpul uman
Simturi
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani

16 alte produse in aceeasi categorie: